Adventskalender til dig for 0 kr.

Kalenderen består af 4 video-moduler der sikrer dig synlighed online.

Julen står for døren, og jeg er kommet i tidligt julehumør og har lyst til at forkæle dig med den ultimative guide, som kan forsøde din some-business i december måned – og selvfølgelig fremadrettet.

Online adventskalender til dig der ønsker at blive mere synlig på sociale medier.

 

Jeg har derfor lavet 4 video-moduler der giver dig den ultimative guide til at opnå vækst på sociale medier og ikke mindst til at blive en ægte onlinehaj til facebook-annoncering. 

MED ANDRE ORD SÅ VIL DU FÅ HELE PAKKEN, SÅ DU KAN BLIVE ”ENDNU MERE” SYNLIG ONLINE, DIREKTE I DIN INDBAKKE HVER SØNDAG FOR 0 KR.

En adventskalender skal jo være hemmelig, så jeg fortæller dig ikke hvad den præcis indeholder, men jeg kan godt love dig, at den indeholder ALT det du har brug for, for at skabe din egen strategi og contentplan så du sikrer dig vækst og ikke mindst opnår synlighed online.

 

Så, hvis du kunne tænke dig at få fingrene i min onlineadventskalender, så er det lige nu at du skal signe up og så skal du ellers bare læne dig tilbage og vente til det bliver 1. advent.

 

Shhh.. Nu skal jeg jo ikke afsløre alt for meget, men vi vil bl.a. komme ind og runde emnerne:

 

 ✔️ Strategi og målsætninger

 ✔️ Indhold og triggers

 ✔️ Planlægning og eksekvering

 ✔️ Opsætning af business konto

✔️ Annoncering på Facebook

Med andre ord runder vi hele paletten – fra start til slut – fra organisk indhold (gratis) til paid media – alt der skal til for at sikre dig og din virksomhed synlighed online!