Digital markedsføring Blog

Læs og lær uden det skal koste dig en krone. I bloggen herunder vil du få del i en masse viden omkring digital markedsføring, content, strategier og online marketing generelt. Læs med og lær helt gratis.

Føler du alligevel du har brug for en hånd med din digitale markedsføring, kan du altid se mere om de ydelser jeg tilbyder lige her

Har du styr på din digitale strategi for 2022

En ting er at man skal udarbejde en digital strategi – en anden er man skal følge den, og det kan virke som en virkelig uoverskuelig opgave. 

Den digitale udvikling kræver at du konstant er på dupperne og ikke mindst er omstillingsparat – og det gælder også din markedsføring. Alligevel er der nogle helt basics, som du skal være opmærksom på for at skabe en stærk digital strategi.

Content marketing - Hvad, hvor og hvordan

I stedet for at pitche dine produkter eller services og have fokus på salg og opfordringer til køb fungerer content marketing ved at fange opmærksomheden hos din målgruppe og skabe en værdi for dem her og nu.

Tanken bag, er at dit publikum over tid vil komme til at stole på dig og på din vejledning, anerkende din virksomheds unikke værdiforslag og i sidste ende belønne dig med forretning og loyalitet.