Få hjælp til at opnå større succes online

Er du klar til at sige farvel til det manglende overblik og de mange forgæves forsøg på at forstå online marketing, når det hele alligevel har ændret sig om lidt?

Det går ualmindelig stærkt indenfor online marketing – nye platforme, nye sociale medier, hvad der var populært i sidste måned er det ikke i dag. Det kan være en jungle uden lige at finde rundt i. I know!

Så hvad med at du sammen med en passioneret Marketing Geek som jeg selv, knækkede koden til hvordan lige netop du kan få succes med din virksomhed online? Det kan du ved at tage imod hjælp til succes online.

Du kan også altid sende mig en e-mail på carina@letsconsult.dk eller giv mig et kald på tlf. 2227 6817 hvis du foretrækker det.

 

En passioneret Marketing Geek som jeg selv,

kan bl.a. hjælpe med succes online ved at,

 

✔️ Få udarbejdet en overordnet strategi – og contentplan for din virksomhed, som du kan følge trin-for-trin for at opnå størst succes online?

✔️ Give dig et par friske øjne der kigger på din nuværende strategi og hjælpe dig med at tilpasse planen og kommer med lidt input og idéer for at skabe bedre resultater

✔️ Få udarbejdet en detaljeret og skræddersyet content-plan, som du kan følge skridt for skridt, så du altid ved, hvornår du skal sætte ind og hvad indholdet skal være på alt fra sociale medier og website opslag til blogposts- og nyhedsbreve

✔️ Optimere dit tidsforbrug, så du ikke behøver sidde tilbage og tænke at online markedsføring er AL for tidskrævende. Jeg hjælper dig med planlægningen og guider dig i hvordan du nemt og hurtigt kan planlægge dine onlinetiltag helt uden at det koster dig på tiden til andre projekter.

✔️ Prioritere dine idéer og dine medier ift. din målgruppe. Vi bliver konstant gjort opmærksom på et nye socialt medie, nye platforme – og samtidig med det har du alle dine drømme-projekter. Vi laver sammen en prioritering og en plan for at opnå bedre resultater og større succes online

✔️ Finde den kommunikationsform som passer til netop din målgruppe. Jo mere overbevisende og selvsikker du er, jo flere kunder/gæster tiltrækker du. Her ser vi på alt fra takt og tone til tekstforfatning.

Få det optimale ud af dit markedsførings­budget med hjælp til succes online

Ingen virksomhed passer ned i den samme kasse og derfor er ingen gode markedsføringsstrategier – og vækstplaner 100% ens – derfor har jeg desværre heller ikke en færdig-smarte-pakkeløsning til dig. Til gengæld kan jeg garantere dig en skræddersyet plan der er tilpasset lige netop dig og din virksomhed! Det er hjælp til succes online, særligt for dig. 

Vi kommer derfor til at bruge en del tid i starten på at gennemgå dine ønsker og tanker for virksomheden, din forretning, din målgruppe og ikke mindst din nuværende markedsføringsstrategi. På den måde ved vi præcis hvor vi skal sætte ind for at løse dine problemstillinger hurtigt og effektivt og sikrer at der er et match mellem dig og mig.

Processen, når der er et match mellem os – og det er der selvfølgelig!

Behovsafdækning

Til at starte med skal vi sammen have snakket om dine behov og krav for den eller de opgaver du har brug for hjælp til. Jeg guider dig ligeledes og kommer med mine input og tanker, hvorefter vi forventningsafstemmer og snakker deadlines.

Udførelse og tilretning

Efter vi er blevet enige om opgavens omfang vil jeg gå i krig med opgaven med et kæmpe gå-på-mod. Alt efter hvilken type opgave vi taler om, vil jeg løbende sende opgaven til korrektur-gennemgang hos dig.

Aflevering el. offentliggørelse

Du modtager oplægget eller opgaven i de aftalte formater. Er det et længerevarende samarbejde vil du hver måned modtage en statusrapport, hvor vi sammen gennemgår tal og resultater og ser på om der skal nye tiltag til.

 ZOOPARK Næstved

“Carina har hjulpet mig og sat sit aftryk på stort set hele min markedsføringsindsats. Jeg har i hverdagen ikke megen tid til at tænke på markedsføring og ikke den nødvendige viden, så Carina har været min sparringspartner, og leveret en masse viden og idéer til nye marketingtiltag.

Udover en plan for min marketingindsats har hun stået for indhold til sociale medier og udarbejdelse af materiale hertil.

Carina har været en enorm hjælp til at opnå større succes på min marketing indsats online.”

Ejer og indehaver
SPOOCKY S. LAMBERT

Næstved Turistforening

”Næstved Turistforening gør brug af Let’s Consult til flere konkrete marketing- og projektopgaver. Bl.a. står Carina for opgradering og vedligeholdelse af turistforeningen hjemmeside, sociale medier samt nyhedsbreve, hvor hun har stået for udformning, tekstudkast og udsendelse.

Derudover har Carina hjulpet med bl.a. turistguiden ift. korrekturer og overordnet styring. Grunden til vi anvender Carina er, at hun både er hurtig, effektiv og præcis i udførelsen af alle opgaverne. Det er simpelthen afgørende, at opgaverne løses korrekt og til tiden – og her kan vi altid stole på leverancerne

Bestyrelsesformand
NÆSTVED TURISTFORENING

Din genvej til at knække den ”uoverskuelige” online markedsførings-kode

Lige nu hedder din strategi måske “Luk øjnene og håb på det bedste”. Så er du langt fra den eneste kan jeg fortælle dig. Så bare rolig… men kunne det ikke være en fed fornemmelse at møde ind på kontoret om morgenen, tænde computeren, tage en kop kaffe og vide præcis hvilke markedsføringsopgaver du skal udføre – og ikke mindst hvordan de skal udføres.

At have 100% styr på hvilke markedsføringstiltag du skal have mest fokus på lige nu, og hvilke du skal vente lidt med? Du kender præcis din virksomheds styrker og ulemper når det drejer sig om online markedsføring.

Wow.. Det lyder jo som om det så er lykkedes og knække den berømte markedsføringskode!