Få mere tid til netop dét, du brænder for i din virksomhed med en Online konsulent.

Som en vaskeægte Online konsulent hjælper jeg dig med at få mere tid til din virksomhed og til dine egne kernekompetencer. Vel og mærke helt uden at du skal gå på kompromis med din online markedsføring eller værre endnu undlade at kommunikere online.

Måske du allerede nu tænker at det er lige præcis det du har brug for i din virksomhed så klik herunder og book en afklarende samtale med mig lige nu, send mig en e-mail på carina@letsconsult.dk eller giv mig et kald på tlf. 2227 6817.

Er du stadig i tvivl, så læs lidt med videre…

5 tegn på, at du har brug for en
Online konsulent

 Du har simpelthen for travlt og må indse at du ikke kan nå det hele selv

 Du er bevidst om hvad dine kernekompetencer er og vil gerne spare tid på opgaver, der normalvis dræner dig og dermed prioritere din tid på det du er god til – og hvem ved måske holde lidt fri i ny og næ

 Du vil gerne opnå større succes online

 Du har brug for hjælp og en at sparre med, men vil gerne undgå al det ekstra administrative ved at skulle ansætte folk

 Du har et hav af idéer og tanker om nye og fremtidige projekter, men du har ikke tiden eller mandskabet til at føre dem ud i livet

Hej, mit navn er Carina Bisgaard, personen bag Let’s Consult, og jeg er din nye virtuelle Assistent.

Jeg hjælper dig kort og godt med at få mere tid i din virksomhed til lige netop det du er god til og brænder for – Resten kan du trygt overlade til mig!

Du har måske brug for hjælp til konkrete opgaver såsom vedligeholdelse af sociale medier og website – eller måske du blot har brug for lidt sparring i din virksomhed? Det kan også være at du har brug for en ekstern der kan tage teten og videreføre dine projekter og drømme fra A-Z?

Vi soloselvstændige har en dum tendens til at tro at vi kan gøre det hele selv, men det en stor misforståelse og på den måde kan du risikere ikke at få skabt den synlighed der skal til for at skaffe nye kunder og vækste din virksomhed online. Og det kan vi jo ikke have vel?

 

Lad mig overtage nogle af dine arbejdsbyrder, så du kan vende tilbage til det du er bedst til – og det kan man sige jo også er det du helst vil arbejde med i din virksomhed. På den måde dræner du ikke dig selv og tager al energi ud af din forretning inden du nærmest er kommet i gang.

MarineEvent

”Carina har hjulpet os med at give vores hjemmeside et ”facelift” og et mere indbydende udtryk. Da vi stod overfor sæson-start trådte hun hurtigt til, og klarede opgaven ud fra vores ønsker, krav og budget. Vi kan kun give Carina vores varmeste anbefalinger.” 

Indehavere
THOMAS OG ANDERS

Havens Kunst

”Carina kom som sendt fra himlen, da min markedsføring var gået lidt i hårdknude. Vi har fået en Strategi & Contentplan, opgraderet vores hjemmeside og sociale medier så det nu hænger sammen. Carina er ekstremt løsningsorienteret, opgaverne bliver løst på en mere end tilfredsstillende måde. Jeg kan kun give Carina og Lets Consult mine bedste anbefalinger.” 

Indehaver
TINA THORSBY