Lær at lave dine egne Facebook annoncer på under 30 min.

..Og jeg garanterer dig at du efterfølgende vil være et step tættere på at være en ægte onlinehaj til annoncering på Facebook. Jeg vil i mini-kurset først gennemgå hvordan du opretter og opsætter din Business Manager korrekt og bagefter vil vil jeg tage dig med step-for-step i hvordan du opsætter en Facebook annonce.

Kan du også genkende det?

… Og derfor simpelthen opgivet dine facebook annoncer på forhånd.

 

  • Der er selve kampagnen, men også noget der hedder annoncesæt og så er der selve annoncen (og det er ikke det samme siger du) – puha mit hoved snurrer allerede rundt!
  • Pixels, nye iOS opdateringer, dynamisk indhold (what!) – det er allerede al for teknisk for mig
  • Hvornår er resultaterne gode, hvornår er de dårlige, hvad skal et dagligt annoncebudget være på? – Så mange spørgsmål og ingen svar.

 Det kan også være du konstant bliver anbefalet at du skal få hjælp af et stort og fint reklamebureau der tager en vild timepris (En timepris du selv kun kan drømme om!). Og hvorfor?Fordi det simpelthen er så svært og besværligt?

Men er det nu også det, og hvorfor egentlig når alt du bare vil er at lære det selv og have kontrollen over dine egne Facebook-annoncer?

Facebook annoncer
Facebook annoncer

Svaret er her!

Mit online mini-kursus “Lær at lave dine egne Facebook-annoncer på under 30 min.” er netop lavet til dig der er begynder og ønsker at lære det selv. Jeg tager dig igennem alt fra oprettelsen af din Business Administrator og opsættelsen til selve annonceopsætningen – step-by-step.

.. Og jeg garanterer dig at du efterfølgende vil være et step tættere på at være en ægte haj til annoncering på Facebook.

Prisen er kun 99,-*

Efter købet vil du modtage en mail med links direkte til mit mini-kursus, så du kan komme igang med det samme! .. og de udløber ikke, så du har masser af tid til at se.. og også gense kurset! *Prisen er ex. moms.