Vil du have min hemmelighed til, hvordan du kan få lavet content-idéer til en hel måned

på under 1 time?

 Helt uden at du føler dig drænet for energi, overvældet og måske til tider forkert.

Webinaret tager ca. 45 min. – og jeg lover dig, at det vil gøre en kæmpe forskel for din forretning og din synlighed online!

Når du tilmelder dig webinaret, tilmeldes du samtidig Lets Consults nyhedsbrev, som du let kan framelde dig igen.

Befinder du dig der;

✔️ De daglige aktiviteter og to-dos indenfor sociale medier bliver hverdag, ligesom med så mange andre ting, så det bliver hurtigt “hovsa-løsninger”.

✔️  Det dræner dig for energi, for så meget skal laves – og til så mange medieplatforme.

✔️ Du føler dig overvældet og til tider en smule forkert og derfor foretager du dig en masse overspringshandlinger når det kommer til dit content.

Hvis du har kunne genkende blot et af udsagnene overfor, så er det formentlig fordi du ikke har fundet det rette værktøj til hvordan du netop kan forberede dit content og undgå at content bliver en tidsrøver!

Jeg vil gerne sige dig et stort TAK for at dele din metode og din workbook. Jeg kiggede den igennem og så prøvede jeg at udfylde og jeg må bare sige, at det gav mig et mega godt overblik og et vildt flow. Jeg havde på meget kort tid skabt et overblik over kommende posts til min facebook-gruppe for hele marts måned! Jeg elsker at det er så struktureret – det er lige mig.
 
Nu har jeg skrevet teksterne til opslagene til og med marts, lavet vedhæftede billeder til opslagene og lagt dem ind som planlagt opslag. Jeg har overskrifterne til resten af marts også – der har jeg bare ikke fået forfattet selve teksterne endnu, men nu føler jeg mig jo også helt på forkant og med god tid. Juhuuuu.
Hanne

Webinar praktik

Træningen vil finde sted fredag 8/7 kl. 10.

Du vil efter tilmelding modtage et link til zoom, hvor webinaret vil finde sted.

Jeg glæder mig til at vise dig den metode, der har gjort, at jeg aldrig bliver træt af at lave content til min forretning.

Jeg vil lære dig at ELSKE at lave dit content.