Hej. Carina Bisgaard her – personen bag Let’s Consult.

Drømmer du om at frigive tid i din virksomhed, uddelegere opgaverne til en ekspert, eller måske noget helt tredje?

Jeg hjælper selvstændige, små virksomheder med at skabe online synlighed og tilstedeværelse.

Kan du nikke genkendende til bare ét af følgende udsagn?

✔️ Du er ny virksomhedsejer, og vil gerne kunne det hele selv, men synes at det der markedsføring online er lidt af en jungle at finde rundt i

✔️ Du har alle idéerne og drømmene, med ikke tiden til at føre dem ud i virkeligheden

✔️ Du har ikke nok timer i døgnet til at prioritere markedsføringen online, men er nysgerrig på hvad det kan give din virksomhed

✔️ Mangler en køreplan og en klar strategi for hvor du skal starte og slutte, for at opnå resultater og succes

Hvis du kunne nikke genkendende til bare ét eller flere af udsagnene ovenfor, så kan jeg helt sikkert hjælpe dig!

Du er også mere end velkommen til at sende mig en e-mail og vi kan tage den derfra.

Du er også mere end velkommen til at sende mig en mail, med dine tanker og vi kan tage den derfra.

Jeg arbejder som online marketingkonsulent fordi jeg elsker at hjælpe virksomheder med at skabe resultater online

 

Passioneret Marketing Geek kan du kalde mig!  De sidste 11 år har jeg arbejdet med marketing – og kampagneplanlægning. Jeg ved derfor lidt om det hele, alt fra online marketing, sociale medier og e-commerce management til content creation og kampagne-planlægning. Jeg er god til at stille de rigtige spørgsmål, finde ind til din virksomheds unika, definere hvor der skal sættes ind med både markedsføring og branding, og herefter hvordan det skal tilrettelægges og struktureres.

Med min markedsføringsøkonom og min videreuddannelse HD i Marketing Management, brænder jeg for at hjælpe lige netop dig, der brænder for netop det du sidder med i din virksomhed.

Min fremgangsmåde er uformel, positiv og konstruktiv – og så er jeg meget glad for struktur, tidsplaner og målsætninger.

Brænder du mere for tanken om at lære det selv?

Tænker du at det hele lyder rigtig godt, men at du egentlig mere drømmer om at lære kunsten selv og skabe din egen succes online? 

Det kender jeg godt – sådan havde jeg det også da jeg startede op selv. 

Derfor jeg har udviklet flere online kurser, guidelines, skabeloner og meget mere der kan hjælpe lige netop dig og din virksomhed med at få en succesfuld opstart – på egne ben.

ZOOPARK Næstved

“Carina har hjulpet mig og sat sit aftryk på stort set hele min markedsføringsindsats. Jeg har i hverdagen ikke megen tid til at tænke på markedsføring og ikke den nødvendige viden, så Carina har været min sparringspartner, og leveret en masse viden og idéer til nye marketingtiltag.

Udover en plan for min marketingindsats har hun stået for indhold til sociale medier og udarbejdelse af materiale hertil. Carina har været en enorm hjælp til at opnå større succes på min marketing indsats online.”

Ejer
SPOOCKY S. LAMBERT

GalGrafisk

“Jeg har arbejdet sammen med Carina i en årrække, hvor det oftest er på den måde at vi samarbejder omkring en kunde og et projekt. Carina er en super god projektleder, der har styr på tingene, kan bevare overblikket og få det bedste ud af enhver situation.

Jeg vil helt sikkert anbefale Carina, hvis nogle står og mangler en til at tage styringen på et kommende projekt.”

Indehaver
LÆRKE GALATIUS

1. My story

Min passion for markedsføring kom meget tilfældigt, da min lillebror i min yngre alder valgte og påpege jeg skulle huske og tømme min postkasse og stod med en brochure han havde fisket op af min overfyldte postkasse (Ja så lang tid siden er det) – På forsiden stod der ”Bliv markedsføringsøkonom, ansøg nu”. En uge senere blev jeg optaget og resten er historie.

3. My inspiration

Jeg finder roen, de kreative input og gode idéer til min virk-                                  somhed og mine kunder i naturen. Jeg går derfor flere gange om ugen en ”lille tur” på 10-12 km. og så en 20-25 km. hver weekend for at tanke op til ugen derpå. Gerne med computeren under armen.

2. My family

Elias, Enya og Enzo er mine børn. De 2 første mine menneske-børn og sidstnævnte mit hunde-barn. Jeg indrømmer jeg godt kan lide der er synergi i tingene, men det er faktisk tilfældigt at hunden også starter med E.. Og inden du tænker Yeah right.. Så hedder manden i mit liv Daniel. Anyway.. så er de årsagen til jeg altid har drømt om en mere fleksibel hverdag og deraf udsprang drømmen om det selvstændige liv.

2. My family

Elias, Enya og Enzo er mine børn. De 2 første mine menneske-børn og sidstnævnte mit hunde-barn. Jeg indrømmer jeg godt kan lide der er synergi i tingene, men det er faktisk tilfældigt at hunden også starter med E.. Og inden du tænker Yeah right.. Så hedder manden i mit liv Daniel. Anyway.. så er de årsagen til jeg altid har drømt om en mere fleksibel hverdag og deraf udsprang drømmen om det selvstændige liv.

3. My inspiration

Jeg finder roen, de kreative input og gode idéer til min virk-                                  somhed og mine kunder i naturen. Jeg går derfor flere gange om ugen en ”lille tur” på 10-12 km. og så en 20-25 km. hver weekend for at tanke op til ugen derpå. Gerne med computeren under armen.