3 TIMERS ONLINE WORKSHOP PÅ ZOOM

Vil du stå stærkt i dig selv og dit content

på dine sociale medier?

Vi er to eksperter indenfor content, synlighed og coaching der har teamet op og afholder en 3 timers intens workshop for dig, hvor vi vil give dig en masse råd, vejledning og ikke mindst værktøjerne til at stå stærkt i dig selv og dit content.

Hvornår: Tirsdag 8. nov. kl. 9-12 på Zoom

I løbet af workshoppens tre timer vil du;

✔️ Lære at konvertere dine følgere ind til købende kunder ved hjælp af dig selv og dit content

✔️ Lære hvordan du kan stå stærkt i dig selv og i din synlighed online uden at det dræner dig for energi

✔️Få hjælp til at finde modet til next level af din synlighed online med dig selv som forbillede

✔️Få hjælp en gang for alle til at gøre op med dit gamle selvbillede og skabt et nyt stærkt og resultatorienteret selvbillede

✔️Lære metoden til at kunne bruge dig selv i dit content og dermed skabe et større salg uden at du går på kompromis med dig selv

✔️Få værktøjerne til hvordan du planlægger og strukturerer din markedsføring og synlighed online, så du med sikkerhed ved hvad der bliver postet, hvornår og at det altid skaber værdi for dine følgere.

Som ny selvstændig iværksætter, har det været en stor hjælp og støtte for mig at starte i et coachingforløb med Carina.

Jeg har lært om bl.a. branding, selvbillede, og at få troen på mig selv og mine drømme.

Som coach er Carina motiverende, omsorgsfuld, støttende, og er god til at booste med ny og positiv energi. Carina har støttet mig i min egen udvikling til at få troen på, at mine drømme med min virksomhed kan blive til virkelighed!

Så overvejer du et forløb med Carina, kan jeg klart anbefale det” 

Michelle Bønnelykke

Indehaver Stress- og hovedpinementor

“Ej, Carina Jeg er ellevild og SÅ superinspireret efter at have set dit seneste modul.

Nu ved jeg præcis, hvad jeg skal igang med og hvorfor. Du har sat det på formel for mig og gjort det overskueligt, så jeg selv kan komme i gang med at strukturere og prioritere mit indhold – det er så megafedt at jeg slet ikke kan få armene ned.

Alt det der har fyldt i mit hoved og som jeg har skubbet foran mig,  fordi jeg ikke vidste hvordan, kan jeg nu slet ikke vente til at komme i gang med.

Jeg glæder mig helt vildt” 

Isabella Pitzner Liljegren

Stress Limit

Facebook annoncer

Workshoppen er for dig der;

✔️Er soloselvstændig og oplever at alt det her med sociale medier og synlighed er en svær størrelse

✔️Der kender og forstår vigtigheden af at være synlig online, men har svært ved at håndtere det og vise dig selv frem

✔️Der mærker at du bliver drænet for energi ved at lave dit content og tanken om at vise dig selv frem gør dig til verdensmester i overspringshandlinger

Er du klar til 3 powerfulde timer sammen med os?

 Din investering i endelig at få værktøjerne til at STÅ STÆRKT I DIG SELV OG DIT CONTENT på sociale medier:

Intropris: KUN 499 kr. + moms

Pssst.. Hvis du ikke kan deltage live, kan du se (eller gense) replay i 30 dage.

High Fives
Carina & Carina

(… Og nej det ikke en fejl, men så har vi da gjort det nemt for dig at huske)

Om Carina Bisgaard:

Jeg arbejder som Social Media Manager og Content Coach fordi jeg elsker at hjælpe virksomheder med at skabe resultater online.

Jeg lærer kvindelige iværksættere at skabe og planlægge Salgscontent til sociale medier så de automatisk tiltrækker deres drømmekunder og sælger mere.

De sidste 12 år har jeg arbejdet med marketing – og kampagneplanlægning. Jeg ved derfor lidt om det hele, alt fra online marketing, sociale medier og e-commerce management til content creation og kampagne-planlægning.

Jeg er god til at stille de rigtige spørgsmål, finde ind til din virksomheds unika, definere hvor der skal sættes ind med både markedsføring og branding, og herefter hvordan det skal tilrettelægges og struktureres.