Lær at mestre kunsten selv, når du skal vækste din virksomhed online

Hvis du har brug for viden, du kan dykke ned i igen og igen, så er online kurser, guidelines og skabeloner et genialt værktøj til at finde den slags viden – den sparer dig en masse tid og gør dig langt mere produktiv.

Spørgsmålet er om du er selvstændig og drømmer du om at få selv-hjælp til online markedsføring, så du præcis ved, hvad du skal foretage dig for at lykkes med din drøm som virksomhedsejer? I så fald, så bliv hængende, for her får du SoMe hjælp…

Måske du er nyopstartet soloselvstændig?

Spørgsmålet er om du er selvstændig og drømmer du om at få selv- og SoMe hjælp til online markedsføring, så du præcis ved, hvad du skal foretage dig for at lykkes med din drøm som virksomhedsejer? I så fald, så bliv hængende .

 

Måske du er ansat i en mindre virksomhed?

Det kan også være du er ansat i en mindre virksomhed, som ønsker at du skal kunne håndtere opgaverne internt? De foretrækker at virksomheden selv kan stå for deres Facebook-annoncer, at du selv laver planerne etc. Så er det jo bare med at gribe chancen og få en masse ekstra viden og SoMe hjælp indenfor dit drømme-felt.

Lad mig gætte, lige nu sidder du og tænker at:

 Du på ingen måde er i stand til at mestre alle de tekniske aspekter der er ved sociale platforme, annonceopsætning, mailudsendelser etc.

 Du absolut ikke kan finde ud af det, at du ikke har kompetencerne, og den eneste vej frem er at hyre et bureau ind. 

Og lad mig så hjælpe dig til at vende skuden, dine opfattelser og kunnen, jeg lover at DU, ja netop dig, du kan sagtens lære at mestre det selv!

 

Pssst.. Jeg har også masser af gratis SoMe hjælp

Måske har du lige brug for at lære mig lidt bedre at kende, lære mine metoder og min måde at gøre tingene på før du investerer? Det er helt ok! Jeg har masser også masser af gode sager, der kun koster en e-mail at modtage.

Mine online kurser, skabeloner og guidelines

Instagram Business Booster – Fysisk workshop 7. sept. 2023

Boost din Instagram med en succesfuld content-strategi, et succesmindset og professionelle branding-billeder på vores eksklusive workshop!

Efter workshoppen vil du have en målrettet contentstrategi, en plan for dit content, nye professionelle branding billeder og de rette værktøjer til aldrig at blive drænet for energi, når du tænker på din Instagram fremover.

Vil du kickstarte din social media succes?

Vækst på sociale medier kan være en tricky business – især hvis du ikke ved hvordan du skal gribe det an. Det er ok og er altså helt normalt – dog ikke så tilfredsstillende vel?

Et online kursus designet til, at give dig værktøjerne og metoden, så du kan kickstarte din social media succes; at skabe dit eget online community – én gang for alle.

Sådan skaber du en Instagram-profil der tiltrækker kunder

En masterclass designet til, at give dig metoden så du kan kickstarte din social media succes ved en 100% optimeret Instagramprofil, der er klar til at tiltrække købeklare kunder.

Få en optimeret biografi og et feed, dine drømmekunder ønsker at se og følge med i.

Jeg har pakket mine absolut bedste værktøjer til dig i denne mini-masterclass.

Vil du have succes på dine sociale medier?

Gå fra tilfældig, ineffektiv hovsa-markedsføring til forudsigelig og effektiv promovering af dit brand og din virksomhed.

Bruger du ualmindelig meget tid på dine sociale medier og dræner det dig for energi? Med en strategi – og contentplan, kan du vinke farvel til hovsa-markedsføringen.

Lav en måneds contentidéer på under 1 time

Denne workbook hjælper dig med at få styr på din kommende måneds contentidéer – på under 1 time. Kort sagt: Den hjælper dig med at få et overblik, blive kontinuerlig i din indsats, følge en plan og dermed sætte scenen for succes!

Det koster dig kun din e-mail -og min workbook kan være i din mailbox allerede indenfor de næste 5 min.

Planlægningsskabelonen 2023, der vil spare dig timer!

Som selvstændig står du ofte i den situation, at du skal opfinde alting selv. Hvad nu hvis du kunne skyde genvej og få adgang til en skabelon i et super simpelt Excel?

 For kun 99,- kr får du den skabelon jeg har brugt i mange år til at planlægge store som små kampagner både for mig selv og for mine kunder.

15 gode råd til hvordan du vækster på sociale medier

Kom godt i gang med at bruge de sociale medier med denne komplette checkliste.

Min guideline til dig kommer ind omkring alt fra målgruppe og strategi til tone of voice og algoritmer.

Det koster dig kun din e-mail -og guidelinen kan være i din mailbox allerede indenfor de næste 5 min.

15 min. gratis afklarende samtale

Ønsker du hjælp til at planlægge og eksekvere din markedsføring og dermed øge din omsætning?  Eller måske du har brug for hjælp til konkrete projekter, frigive noget tid i din virksomhed og derfor har brug for en vaskeægte online-handywoman.

Uanset hvad så tøv ikke med at kontakte mig.   Ingen opgaver er for store eller små.