Webinar:

15 gode råd til vækst på sociale medier

Hvordan sikrer du, at dine sociale medier både er synlige, promoverer salg og sikrer, at dine gæster vender tilbage for inspiration eller køb?

Du får en knivskarp guideline på, hvordan du kan optimere dit tidsforbrug samt hvordan du kan skabe interesse, salg, engagement og loyalitet igennem de sociale medier.

Webinaret er bygget op omkring 3 moduler á ca. et kvarters varighed, så du kan se dem når det passer ind i din hverdag. Det er vigtigt for forståelsen og udførelsen at du tager dem i rækkefølge.

Nederst finder du checklisten som PDF, lige til at printe og have liggende ved siden af dig, når du kaster dig over projektet.

God fornøjelse!

Velkomst

Præsentation og en kort gennemgang af det vi skal ind på under dette webinar.

Modul 1

Her går vi ind bl.a. og ser på strategi, målgrupper, KPIér og profiludtryk.

Modul 2

Nu kommer vi til selve indholdet. Hvordan skriver vi, hvad skriver vi, skaber vi værdi for kunden etc.

Modul 3

Sidst men ikke mindst planlægning og eksekvering samt hvad gør vi når vi har lavet et opslag? Er det så bare det?

Den ultimative guideline og checkliste

Jeg håber du har fået set alle modulerne og har fået en masse ud af det – og ikke mindst fået blod på tanden til at gå i krig med opgaven.

Som lovet er her checklisten lige til at gemme ned, printe og have liggende ved siden af dig så du kan checke af løbende.

Har du spørgsmål til webinaret, guidelinen eller andet så tøv ikke med at hive fat i mig på tlf. 2227 6817 eller send mig en e-mail på carina@letsconsult.dk.