1:1 MENTORFORLØB – NEXT LEVEL CONTENT
– Få struktureret din online business én gang for alle

Et 12 ugers forløb designet til at give dig metoden til at være endnu mere synlig online, planlægge og effektivisere dine kampagner så du hurtigere kan konvertere dine følgere på sociale medier til købende kunder ved hjælp af dit content.

Er du klar til at shine?

Du er dygtig indenfor dit område, og du ved at du skaber værdi for din målgruppe.

Du ved at det er muligt at få lavet en powerfuld contentplan, så du kan skabe en succesfuld business ved at være synlig online.

… Og du er parat og motiveret til at gå efter den. NU skal det være. Jeg viser dig hvordan.

Kunne det her være dig?

✔️ Opnår du ikke de resultater du ønsker med din synlighed online? Har du ingen eller for få interaktioner, ingen nye følgere, ingen henvendelser?

✔️ Du føler dig anmassende og pushy ved at poste for ofte på dine platforme

✔️ Du ser alle er så selvsikre på videoer, stories og reels, men du er selv skrækslagen ved tanken om at vise dig frem?

✔️ Ender du altid ud med tilfældig ”hovsa-markedsførings-opslag” da du ikke ved hvad du skal skrive? Og hvordan…?

✔️ Overspringshandlinger hvad angår din synlighed online er et velkendt fænomen?

✔️ Drømmer om at det en dag er dig der er storsælger via dine platforme med de fedeste kampagner?

Er det dig? Sådan behøver det ikke at være!  Jeg har skabt det ultimative forløb til dig!

Et forløb hvor vi netop arbejder med struktur, overblik og content

De sidste knap 2 år har jeg hjulpet mere end 200 virksomheder og kvindelige iværksættere med at få struktureret deres online business og skabe den synlighed online deres brand fortjener. For når vi arbejder med de sociale medier ud fra en strategi – en plan – så kommer resultaterne også.

Hvilket skridt kan du ta’ i dag for at komme tættere på dine mål og drømme?

Hvis du spørger de virksomheder og  kvindelige iværksættere, der har været i forløb hos mig – eller på anden vis arbejdet sammen med mig, hvad det har givet dem, så fortæller de ofte, at de er blevet mere modige og har fået mindre modstand på det her med at være synlig på sociale medier. De fortæller, at de er fyldt med energi når de nu skal lave content… og så fortæller de om deres resultater.

– “Det gav mig et mega godt overblik og et vildt flow i mit content”
– “Jeg havde på meget kort tid skabt et overblik over kommende posts for hele måneden…”
– “Det vælter ind med følgere og super positive kommentarer i mit feed”
– “Min forretning er allerede i økonomisk vækst efter der er lavet en strategi for mit content”

5 powerfulde grunde til at Next Level Content er for dig der ønsker at få struktureret din online business – once and for all:

✔️ Det er et forløb der vil lære dig at konvertere dine følgere ind til købende kunder ved hjælp af dit content

✔️ Det er et forløb der vil lære dig hvordan du kan være synlig online uden at det dræner dig for energi

✔️ Det er et forløb der lærer dig at planlægge og effektivisere dine kampagner, så du kan tiltrække dine drømmekunder en gang for alle

✔️ Det er et forløb hvor du får nemme skabeloner til hvad og hvordan du skal skrive dine captions/tekster

✔️ Det er et forløb hvor du slipper for at bruge tid på at prøve at regne ud hvordan du skal strukturere dine salgskampagner på sociale medier – du får nemlig serveret planen og strategien

Remember: Before you can ask for the sale, you have to serve

“Online markedsføring og brug af sociale medier i virksomhedsregi var helt nyt for mig, så med Carinas 12 ugers forløb, fik jeg lagt en rigtig god og meget operationel køreplan for, hvor man bedst griber sådan noget bedst an.

Og vigtigst af alt, fik jeg skabt en proces til brug i dagligdagen omkring mit content, som skaber ro på i forhold til planlægning af indhold, frekvens osv. 

Carina har været min mentor og en kæmpe støtte. Hun er superdygtig og knivskarp i hendes ekspertise og spørgsmål.

Carina har stået klar, hvis jeg var ved at miste overblikket over retningen og har guidet mig, hvis begrænsende overbevisninger var ved at tage over.

Lotte Andersen

Indehaver af Auxia Consulting

Wouw et fedt forløb hos Carina. Jeg har masser af erfaring med markedsføring fra tidligere, men med Carinas hjælp er jeg kommet godt igang med bl.a. Instagram, og jeg har fået en meget bedre struktur på mine opslag.

Ydermere så er jeg blevet mere opmærksom på mit indhold, så det nu både er relevant og værdifuldt for mine følgere.

Forløbet har givet mig en masse værktøjer, som jeg kan tage med videre i mit arbejde omkring sociale medier.

Derudover en masse positiv feedback fra vores følgere, så jeg virkelig kan se det gør en stor forskel den måde vi nu arbejder med sociale medier på ift. tidligere.

Tusind tak for et godt forløb.”

Susanne Toft Nielsen

Indehaver af Klatrecentralen

Forløbet er for dig;

Der er soloselvstændig og oplever at alt det her med online marketing og synlighed er en jungle.

Der kender og forstår vigtigheden af at være synlig online, men uden selv at være i stand til at håndtere og strukturere det.

Der mærker hvor meget du bliver drænet for energi ved at lave dit content og derfor er verdensmester i overspringshandlinger.

Dette vil du opleve om 12 uger efter Next Level Content;

Have en færdigudarbejdet strategi – og contentplan skræddersyet til netop din virksomhed. En plan du nemt kan følge og som skaber værdi for dine følgere.

En plan for hvordan du planlægger og effektiviserer dine kampagner, så du bliver mere synlig og kan tiltrække dine drømmekunder. Slut med at være i tvivl om hvad du skal gøre og hvornår du skal gøre det.

En plan for hvordan du får mest muligt ud af den tid, du bruger på din markedsføring.

Din nye (Content)-Partner in Crime

… Og jeg lover dig, at jeg vil give dig mine bedste redskaber i forhold til at kreere det mest værdiskabende content og en gang for alle gjort op med de blokeringer der står i vejen for at du kan shine som en ægte content-queen på sociale medier.

Jeg lærer kvindelige iværksættere at skabe og planlægge Salgscontent til sociale medier, så de automatisk tiltrækker deres drømmekunder og sælger MEGET mere.

Da jeg startede op som selvstændig for knap 2 år siden brændte jeg desværre hurtigt ud i min egen business, fordi jeg følte verden krævede at jeg skulle være synlig hele tiden – men på den måde hvor jeg lavede opslag hist og her og hurtigt blev drænet for energi. For hey.. Jeg havde jo ikke tid til andet?

Hvad jeg i stedet har skabt mig nu som selvstændig, er en indbringende, passionsbaseret business hvor jeg planlægger og strukturerer ALT – også mit content! Det blev et farvel til overspringshandlinger og manglende idéer og et velkommen til en konkret contentplan, en månedlig oversigt og faste batching dage.

NEXT LEVEL CONTENT

12 uger med fuld fokus på dig og din virksomhed

I alt 3 x 1:1 sessioner med mig, hvor vi dykker ned i contentstrategi, mindset omkring det at være synlig og ikke mindst kampagne lanceringer. Sessionerne foregår over Zoom.

3 x Feedback sessioner, hvor jeg giver dig skriftlig feedback på dine opgaver og vi sammen tager din synlighed online til the next level. Efter endt forløb vil du stå tilbage med 100% skræddersyet strategi – og contentplan til din virksomhed.

En 6-timers workshop med mig, hvor vi fysisk mødes (kan også være online). Vi udarbejder en konkret kampagneplan og et årshjul så du aldrig mere vil være i tvivl om hvornår du skal gøre hvad – og hvordan du skal gøre det.

Support og feedback via messenger, hvor du kan spørge om alt og få svar indenfor 48 timer.

I got your back all the way!

Adgang til en masse bonusmateriale, indenfor content, social media features, planlægningsværktøjer, konkrete workbooks og eksempler – lige til at plukke.

En vidensbank, hvor vi kan dele skabeloner, eksempler,  og du kan få sparring på dine salgstekster, landingpages og lanceringer, så vi sikrer at du har størst mulig sandsynlighed for succes.

Sandheden om, hvordan det er at arbejde sammen med mig:

Kundeudtalelse7
Kundeudtalelse8
Kundeudtalelse9
Kundeudtalelse1
Kundeudtalelse1
Kundeudtalelse2
Kundeudtalelse6
Kundeudtalelse5

Det er jo en NO BRAINER det her!
Lad os sammen – én gang for alle – få nailet den online synlighed sammen.

Din investering lige nu:

15.000,- ex moms

 De næste 3, der investerer, får endda adgang til en helt særlig lav pris, som er MARKANT billigere end, hvad jeg normalt sælger mine forløb til. 

Jeg tager kun få nye klienter i forløb ad gangen, så du skal være hurtig. 

For at komme i betragtning til en plads på forløbet, bedes du booke en 20 minutters gratis (og uforpligtende) strategisession herunder.
Jeg glæder mig til at tale med dig!

Next Level Content forløbets sammensætning i moduler

– Forløbets sammensætning –

Modul 1
Purpose and Passion

Metoden til at sikre at du bliver sikker i egen markedsføring og skaber værdi for din målgruppe, så kunderne kontakter dig.
Du bliver afklaret omkring din unika, så du kan bruge det aktivt
i din markedsføring og din synlighed og stå frem som top of mind-ekspert inden for dit område.

 

Modul 2
Bricks and Brand

Metoden til at tiltrække dine drømmekunder igennem dine platforme.
Du får værktøjerne og skabelonerne til at skabe et visuelt univers med content der taler direkte til din målgruppe, som vil flokkes om dig.

 

Modul 3
Stop Scrolling Content

 Metoden til at skabe content der tiltrækker dine følgere, så de vil elske at investere i dig.
Du modtager konkrete værktøjer og skabeloner til hvordan du skriver dine opslag på ingen tid, samtidig med at det fanger dine følgere.
Sig farvel til overspringshandlinger, da du er færdig allerede inden du har fundet på en, da du fremover aldrig løber tør for idéer at skrive om.

 

Modul 4
Kickass Stories

 Metoden der lærer dig at sælge og skabe synlighed og relationer med stories. Fremover vil det være hurtigt og nemt for dig at producere daglige stories samtidig med at du opnår en langt større interaktion med dine følgere.

 

Modul 5
The Power of Praxis

Metoden der vil hjælpe dig med at forstå dine drømmekunders mindset og købsrejse samtidig med at du vil få forløst det der holder dig tilbage fra at være synlig online – og lære hvordan du aktivt kan bruge det.
Det gør dig mere modig, og det gør at du får postet meget mere og fra nu af er synlighed en leg.

 

Modul 6
Bestselling Campaigns

 Du lærer metoden til at planlægge og effektivisere dine salgskampagner, så du kan tiltrække netop dine drømmekunder én gang for alle.
Fremover vil det være easy peacy for dig at udarbejde et kampagnesetup med en salgsside, oversigt og indhold, da du allerede har metoden til hvordan.

 

Modul 7
Batching Content

Metoden til en gang for alle at få nailet den synlighed online, uden at det koster dig tid og frihed.
Du får værktøjerne til hvordan du planlægger og strukturerer din markedsføring og synlighed online, så du med sikkerhed ved hvad der bliver postet, hvornår og at det altid skaber værdi for dine følgere.

Når du investerer i mit 12 ugers NEXT LEVEL CONTENT FORLØB, får du samtidig adgang til en masse skønne bonusser (værdi over 5.000 kr.)

 

Bonusser indenfor content, social media features, planlægningsværktøjer, konkrete workbooks og eksempler – lige til at plukke.

Er du klar – Én gang for alle?

Så book din gratis strategisession med mig lige nu.

Jeg GLÆDER mig til at hjælpe dig med en gang for alle at naile den synlighed og skabe content sammen med dig som tiltrækker netop dine drømmekunder.