Med en Social media Manager kan du få værdiskabende content der konverterer måned efter måned

Er du klar til at få booste dine sociale medier til næste niveau, med en social media manager? Styrk din virksomheds synlighed online med content der både skaber værdi, engagement og resultater.

Du forstår vigtigheden af at være tilstede på de sociale medier men har ikke ressourcerne, drivkræften eller måske 100% kompetencerne til det?

Content på abonnement er svaret til dig!

Bubble Your Content er en løsning, der er tiltænkt, at være din forlængede arm i din marketingafdeling – din personlige social media manager.

Du kan også altid sende mig en e-mail på carina@letsconsult.dk eller giv mig et kald på tlf. 2227 6817 hvis du foretrækker det.

Bubble your content-løsningen, er til dig, der enten;

 

✔️ Dagligt kæmper med at få lavet dit indhold til sociale medier, nyhedsbreve etc. ihvertfald kontinuerligt

✔️ Mangler tid i hverdagen til at få skabt det indhold der både skaber værdi, engagement og giver resultater

✔️ Har svært ved at knække koden på de dersens sociale medier og dagligt tager dig til hovedet lettere frustreret

Content på abonnement til dine sociale medier

Du VED helt sikkert godt hvor vigtigt det er at være til stede online og på de sociale medier og du ved også godt at værdiskabende content er nøglen til din målgruppe og følgeres hjerter – og ikke mindst pengepung.

… men du er samtidig meget bevidst omkring at du simpelthen ikke selv får det gjort – ihvertfald ikke kontinuerligt.

Er du træt af;

  • At føle at du intet har på hjerte og det du har kan umuligt skabe værdi for andre
  • At du bruger uanede mængder af tid på at finde på content idéer
  • At det tekniske altid driller og et opslag ikke bare er et opslag

Så er Bubble Your Content lige løsningen for dig!

Bubble Your Content – Content måned efter måned

Content creation

Lets Consult skaber et visuelt miljø der er i tråd med din virksomheds DNA på tværs af alle kanaler. Lets Consult varetager alt fra planlægning, koordinering og produktion af content-materiale hvis ikke der findes materiale i virksomhedens databaser.

Social media management

Lad Lets Consult varetage alt og styre dine sociale medier (Facebook, Instagram og LinkedIn). Al håndtering af den daglige drift, tekstforfatning, posts etc. så du kan holde fokus på netop det du er god til. Skræddersyede pakkeløsninger til netop dit behov.

Analyse og optimering

Komplet analyse af din nuværende tilstedeværelse på de sociale medier, forslag til forbedringer så du kan optimere  på dine kanaler bedst muligt, samt udarbejdelse af rapport hver måned, hvor vi sammen ser på resultaterne, analyser hashtags, formater etc.

Brøderup Fitness

“Jeg har nu samarbejdet med Carina i en måneds tid, og sikke en forskel det har gjort for min forretning. Jeg har altid selv stået for min markedsføring, men måtte erkende at jeg ikke prioriterede det højt nok.

Det har Carina fået sat fuldstændig i system, og hun er kommet med inputs og ideer jeg slet ikke selv havde tænkt over. Min forretning er allerede i økonomisk vækst takket være hende. Kæmpe anbefaling herfra!.”

Indehaver
Line Henriksen, Brøderup Fitness

Wacore A/S

”Vi har nu samarbejdet med Carina i et par mdr. og det har gjort en kæmpe forskel for vores synlighed på de sociale medier. Carina har lavet os en strategi – og contentplan, som hun også hjælper os med at eksekvere på til dagligt – så alle vores opslag og vores tilgang til sociale medier er sat i system, de er ensartet etc.

Det er en skøn fornemmelse at kunne give slip og vide at det bare spiller optimalt. Vi kan kun give Carina og hendes virksomhed vores bedste anbefalinger.”

Marketing – og salgsafdelingen
Cathrine Aja Winther, Wacore A/S

Din genvej til at knække den uoverskuelige digitale kode “sådan vækster jeg på sociale medier”

Til dig, som har stiftet bekendtskab med digital marketing og sociale medier og derfor forstår vigtigheden af at være tilstede online og ønsker mig som din social media konsulent;

Vi starter med en GRATIS uforpligtende samtale, hvor vi sammen vurdere, om der er et match og om Bubble Your Content er rette løsning for dig og din virksomhed.

Her skal vi også have afklaret hvor din virksomhed er på nuværende tidspunkt når vi taler om online synlighed – samt hvordan den nuværende strategi og indsats ser ud.

Glæder du dig til at gå fra tilfældig “hovsa-markedsføring”, hvor du ind imellem laver et opslag fordi du “skal” men ikke for fulgt op på det da det tager al din tid og egentlig heller ikke interesserer dig? Til at møde ind på kontoret og vide at jeg tager mig af det, at der er en strategi, at der løbende bliver lavet opslag og ikke mindst fulgt op på det?

Wow.. Det lyder jo som om det så er første step til at lykkedes og knække den berømte digitale kode!