Få værdiskabende content der konverterer måned efter måned

Er du klar til at få booste dine sociale medier til næste niveau, med en social media manager? Styrk din virksomheds synlighed online med content der både skaber værdi, engagement og resultater.

Du forstår vigtigheden af at være tilstede på de sociale medier men har ikke ressourcerne, drivkræften eller måske 100% kompetencerne til det?

Content på abonnement er svaret til dig!

En løsning, der er tiltænkt, at være din forlængede arm i din marketingafdeling – din personlige social media manager.

Du kan også altid sende mig en e-mail på carina@letsconsult.dk eller giv mig et kald på

tlf. 2227 6817 hvis du foretrækker det.

Content på abonnement, er til dig, der enten;

 

✔️ Dagligt kæmper med at få lavet dit indhold til sociale medier, nyhedsbreve etc. ihvertfald kontinuerligt

✔️ Mangler tid i hverdagen til at få skabt det indhold der både skaber værdi, engagement og giver resultater

✔️ Har svært ved at knække koden på de dersens sociale medier og dagligt tager dig til hovedet lettere frustreret

Content på abonnement til dine sociale medier

Du VED helt sikkert godt hvor vigtigt det er at være til stede online og på de sociale medier og du ved også godt at værdiskabende content er nøglen til din målgruppe og følgeres hjerter – og ikke mindst pengepung.

… men du er samtidig meget bevidst omkring at du simpelthen ikke selv får det gjort – ihvertfald ikke kontinuerligt.

Er du træt af;

  • At føle at du intet har på hjerte og at det du har umuligt kan skabe værdi for andre?
  • At du bruger uanede mængder af tid på at finde på content idéer?
  • At det tekniske altid driller og at et opslag ikke bare er et opslag?

Så er content på abonnement lige løsningen for dig!

Content på abonnement – Content måned efter måned

Content Creation

Lets Consult skaber et visuelt miljø der er i tråd med din virksomheds DNA på tværs af alle kanaler. Lets Consult varetager alt fra planlægning, koordinering og produktion af content-materiale hvis ikke der findes materiale i virksomhedens databaser.

Social Media Management

Lad Lets Consult varetage alt og styre dine sociale medier (Facebook, Instagram og LinkedIn). Al håndtering af den daglige drift, tekstforfatning, posts etc. så du kan holde fokus på netop det du er god til. Skræddersyede pakkeløsninger til netop dit behov.

Analyse og optimering

Komplet analyse af din nuværende tilstedeværelse på de sociale medier, forslag til forbedringer så du kan optimere  på dine kanaler bedst muligt, samt udarbejdelse af rapport hver måned, hvor vi sammen ser på resultaterne, analyser hashtags, formater etc.

Camilla Damsbo Art

”Stort tak til dig Carina!

Jeg har elsket den tryghed det gav at Carina havde min ryg på de sociale medier. Jeg har ikke behøvet bekymre mig om synlighed, selv når ungerne var syge.

Deruodver har hun været super god til at finde på gode løsninger når teknikken drillede. Hun er kreativ, velformuleret og fleksibel, selv når der sker uventede ting.

Mega dejlig og professionel kvinde at arbejde sammen med.

Mange tak!”

Camilla Damsbo, indehaver af Camilla Damsbo Art

Stabil A/S

”Carina har i vores tilfælde taget over på alt der hedder Facebook, Instagram og LinkedIn. Hun har overtaget styringen fuldstændig og boostet vores sociale medier til næste niveau.

Hun kommer med super mange gode input og kreative forslag og bedst af alt er at hun kommer ud og skyder det content hun skal bruge, så vi ikke skal bruge så mange ressourcer på det men kan fokusere på det vi er bedst til.

Carina har formået at rykket på vores resultater og vækst på sociale medier og generelt kan vi mærke af vi er langt mere synlige online nu end førhen.

Jeg giver Carina og hendes virksomhed de varmeste anbefalinger.” 

Morten Møller-Hansen, indehaver

Din genvej til at knække den uoverskuelige digitale kode “Sådan vækster jeg på sociale medier”

Til dig, som har stiftet bekendtskab med digital marketing og sociale medier og derfor forstår vigtigheden af at være tilstede online og ønsker mig som din social media konsulent;

Vi starter med en GRATIS uforpligtende samtale, hvor vi sammen vurdere, om der er et match og om Content på abonnement er rette løsning for dig og din virksomhed.

Her skal vi også have afklaret hvor din virksomhed er på nuværende tidspunkt når vi taler om online synlighed – samt hvordan den nuværende strategi og indsats ser ud.

Glæder du dig til at gå fra tilfældig “hovsa-markedsføring”, hvor du ind imellem laver et opslag fordi du “skal” men ikke for fulgt op på det da det tager al din tid og egentlig heller ikke interesserer dig? Til at møde ind på kontoret og vide at jeg tager mig af det, at der er en strategi, at der løbende bliver lavet opslag og ikke mindst fulgt op på det?

Wow.. Det lyder jo som om det så er første step til at lykkedes og knække den berømte digitale kode én gang for alle!