Cocktails & Content

Lav en måneds contentidéer på under 1 time.

Både du og jeg ved at det med indhold og content produktion hurtigt bliver en tidsrøver, der dræner os for energi, så jeg håber at jeg med denne gave kan være med til at sætte scenen for succes for dig og din virksomhed. Lets serve and lets go!

Kan du nikke genkendende?

✔️ De daglige aktiviteter og to-dos indenfor content marketing bliver hverdag, ligesom med så mange andre ting, så det bliver hurtigt “hovsa-løsninger”.

✔️  Det dræner dig for energi, for så meget skal laves – og til så mange medieplatforme.

✔️ Du bruger hurtigt 2-3 timer på et opslag, da du ikke lige har fået planlagt og forberedt hvordan dit content skal være, og hvad det skal omhandle den næste uge eller måned?

Hvis du har kunne genkende blot et af udsagnene overfor, så er det formentlig fordi du ikke har fundet det rette værktøj til hvordan du netop kan forberede dit content og undgå at content bliver en tidsrøver!

Jeg vil gerne sige dig et stort TAK for workbook’en. Jeg kiggede den igennem og så prøvede jeg at udfylde og jeg må bare sige, at det gav mig et mega godt overblik og et vildt flow. Jeg havde på meget kort tid skabt et overblik over kommende posts til min facebook-gruppe for hele marts måned! Jeg elsker at det er så struktureret – det er lige mig.
 
Nu har jeg skrevet teksterne til opslagene til og med marts, lavet vedhæftede billeder til opslagene og lagt dem ind som planlagt opslag. Jeg har overskrifterne til resten af marts også – der har jeg bare ikke fået forfattet selve teksterne endnu, men nu føler jeg mig jo også helt på forkant og med god tid. Juhuuuu.
Hanne

Få din workbook her

Denne workbook hjælper dig med at få styr på din kommende måneds contentidéer – på under 1 time.

 Kort sagt: Den hjælper dig med at få et overblik, blive kontinuerlig i din indsats, følge en plan og dermed sætte scenen for succes!