Kontakt

Hvis du starter med at fortælle mig om dine ønsker og tanker – både de store og små – over en 100% gratis og uforpligtende snak, så kan vi sammen efterfølgende se hvor jeg kan passe ind i lige netop din virksomhed. Husk det er ganske gratis at spørge.

Skal vi drikke en kop kaffe?

… Eller i mit tilfælde en kop te eller chai.

 

Sidder du og brænder inde med en masse fede idéer du ønsker ud i livet hurtigst muligt, men simpelthen ikke har tiden og kapaciteten til? Måske du har nogle udfordringer og begrænsende overbevisninger, der gør du ikke føler du kan komme videre med din business og ønsker hjælp til sparring med en businessmentor?

Så hiv endelig fat i mig, og lad os tage en uforpligtende snak over telefonen eller lad os mødes over en kop kaffe og se om der er et match og jeg er din nye wingwoman.

 

Med venlig hilsen

Carina Bisgaard

Join me?

Kom med ind i mit lukkede univers på Facebook “Content Community – Skab og sælg med værdifuldt content”. Et online Marketing Community, hvor jeg løbende vil dele gode content-tips og gå live.

Et trygt sted hvor du kan få sparring omkring alle aspekter indenfor online marketing fra mig og ikke mindst de andre gruppemedlemmer.