SET UP FOR SUCCESS

En masterclass designet til, at give dig metoden så du kan kickstarte din social media succes ved en 100% optimeret Instagramprofil, der er klar til at tiltrække købeklare kunder.

Sådan skaber du en Instagram-profil der tiltrækker kunder.

I denne masterclass får du;

√ Metoden til at tiltrække nye følgere med din Instagram-profil

√ De vigtigste elementer, som skal være på plads, inden du går al for content crazy

√ Opskriften på et feed, dine drømmekunder ønsker at se og følge med i

√ Strategien bag at bruge de rigtige værktøjer, hashtags, SEO m.v. for at blive spottet på Instagram


Jeg har pakket mine absolut bedste værktøjer til dig i denne mini-masterclass.

Modul 1 - Optimering af biografi og brugernavn

Har du tænkt over at din profil er det FØRSTE nye følgere ser og det der afgør om de følger med eller smutter igen.

Modul 2 - Stories og højdepunkter

Hvad er det med de stories der er så vigtigt? Tja, størstedelen ser faktisk dem først og derefter dit feed – hvis de finder det værdifuldt nok.

Modul 3 - Hashtag strategi

Hvordan er det vi bruger de hashtags på Instagram og hvad skal vi med dem? Jeg guider dig til at vælge de rigtige ud.

Modul 4 - SEO på Instagram

Giissp.. Skal vi nu også til at tale SEO her? Ja det skal vi og tro mig du vil elske det når vi taler om organisk trafik.

Modul 5 - Feed og formater

Hvad er det der er vigtigt når du laver dine posts, for at sikre dit feed er et dine drømmefølgere ønsker at følge med i.

Bonus

… Og derudover eksempler og skabeloner lige til at stjæle og implementere i din business!

Jeg har fået det overblik, jeg havde brug for og du har virkeligt hjulpet mig med at strukturere og prioritere mit materiale og åbnet en helt ny verden op for mig på Instagram. Fra at jeg (VIRKELIGT!) var bambi på glatis, så har jeg nu helt styr på hvad, hvornår og hvor tit jeg skal slå noget op. Du sagde i et af modulerne at det skulle være sjovt. Det VAR sjovt og det er det blevet ved med at være. Så tak for nogle gode og lærerige uger.

Isabella Liljegren

Stresslimit

Jeg havde utrolig svært ved at overskue hvordan jeg skulle gribe det an og ikke mindst hvad jeg skulle skrive i mine opslag for at fange folks opmærksomhed og skabe interaktion på mine profiler.

Nu er jeg fortrøstningsfuld og glæder mig til at komme i gang med det hele. Carina har i hvert fald givet mig den fulde værktøjskasse til at komme godt fra start. Jeg kan kun anbefale Carina og Lets Consult.

Maria Hvid Larsen

Fotograf

Det betyder, at når du har gennemført denne masterclass vil du STRAKS have en optimeret Instagramprofil og en viden der gør at du er klar til at tiltrække købeklare følgere.

Din investering lige nu:

KUN 99,- ex moms

 Er det lige det du har manglet?

Carina Bisgaard

Carina Bisgaard

Social Media Manager & Businessmentor

Jeg lærer kvindelige iværksættere at skabe og planlægge Salgscontent til sociale medier, så de automatisk tiltrækker deres drømmekunder og sælger MEGET mere.

Da jeg startede op som selvstændig for knap 2 år siden brændte jeg desværre hurtigt ud i min egen business, fordi jeg følte verden krævede at jeg skulle være synlig hele tiden – men på den måde hvor jeg lavede opslag hist og her og hurtigt blev drænet for energi. For hey.. Jeg havde jo ikke tid til andet?

Hvad jeg i stedet har skabt mig nu som selvstændig, er en indbringende, passionsbaseret business hvor jeg planlægger og strukturerer ALT – også mit content! Det blev et farvel til overspringshandlinger og manglende idéer og et velkommen til en konkret contentplan, en månedlig oversigt og faste batching dage.