Case Studies

Projekter og tanker der allerede er blevet til virkelighed hos flere kunder. 

 

Stabil A/S

”Carina har i vores tilfælde taget over på alt der hedder Facebook, Instagram og LinkedIn. Hun har overtaget styringen fuldstændig og boostet vores sociale medier til næste niveau. Hun kommer med super mange gode input og kreative forslag og bedst af alt er at hun kommer ud og skyder det content hun skal bruge, så vi ikke skal bruge så mange ressourcer på det men kan fokusere på det vi er bedst til.

Carina har formået at rykket på vores resultater og vækst på sociale medier og generelt kan vi mærke af vi er langt mere synlige online nu end førhen.

Jeg giver Carina og hendes virksomhed de varmeste anbefalinger.” 

Morten Møller-Hansen, indehaver

Camilla Damsbo Art

”Stort tak til dig Carina!

Jeg har elsket den tryghed det gav at Carina havde min ryg på de sociale medier. Jeg har ikke behøvet bekymre mig om synlighed, selv når ungerne var syge. Deruodver har hun været super god til at finde på gode løsninger når teknikken drillede. Hun er kreativ, velformuleret og fleksibel, selv når der sker uventede ting.

Mega dejlig og professionel kvinde at arbejde sammen med.

Mange tak!”

Camilla Damsbo, indehaver af Camilla Damsbo Art

Havens Kunst

”Carina kom som sendt fra himlen, da min markedsføring var gået lidt i hårdknude. Hvordan bliver det hele fornuftigt samlet: hjemmeside, blog, instagram og Facebook så det understøtter hinanden? Når man har travlt i hverdagen med udvikling af virksomhed kan det være svært at bevare overblikket. Carina kom med en fantastisk energi og præcis den viden vi efterspurgte.

Vi har fået en Strategi & Contentplan, opgraderet vores hjemmeside og sociale medier så det hænger sammen på en ny og sammenhængende måde. Carina er ekstremt løsningsorienteret, der spildes ingen tid, opgaverne bliver hurtigt løst på en mere end tilfredsstillende måde. Jeg kan kun give Carina og Lets Consult mine bedste anbefalinger.” 

Tina Thorsby, indehaver af Havens Kunst

Wacore A/S

”Vi har nu samarbejdet med Carina i snart 2 mdr. og det har gjort en kæmpe forskel for vores synlighed på de sociale medier. Carina har lavet os en strategi – og contentplan, som hun også hjælper os med at eksekvere på til dagligt – så alle vores opslag og vores tilgang til sociale medier er sat i system, de er ensartet etc.

Det er en skøn fornemmelse at kunne give slip og vide at det bare spiller optimalt. Vi kan kun give Carina og hendes virksomhed vores bedste anbefalinger.”

Cathrine Aja Winther, salgsafdelingen

MarineEvent

”Carina har hjulpet os med at få kickstartet vores Facebook for alvor. Vi har aldrig interesseret os for det, så det har været rigtig godt at få hende indover og få sikret en strategi og en rød tråd i de ting vi gør – ikke mindst har hun formået at øge synligheden af vores virksomhed markant i lokalområdet og få promoveret alle vores ydelser indenfor båd – og cykeludlejning. Vi har allerede skrevet aftale for næste sæson og vi kan kun give Carina vores varmeste anbefalinger.” 

Thomas og Anders, indehavere af MarineEvent

ZOOPARK Næstved

“Carina har hjulpet mig og sat sit aftryk på stort set hele min markedsføringsindsats. Jeg har i hverdagen ikke megen tid til at tænke på markedsføring og ikke den nødvendige viden, så Carina har været min sparringspartner, og leveret en masse viden og idéer til nye marketingtiltag.

Udover en plan for min marketingindsats har hun stået for indhold til sociale medier og udarbejdelse af materiale hertil. Carina har været en enorm hjælp til at opnå større succes på min marketing indsats online.”

Spoocky Sébastien Lambert, ejer

Maria Hvid Photography

”Let’s Consult har hjulpet mig med at udarbejde en contentplan og dertilhørende strategi for mine sociale medier. Jeg havde forinden utrolig svært ved at overskue den del af min forretning, hvordan jeg skulle gribe det an og ikke mindst hvad jeg skulle skrive i mine opslag for at fange folks opmærksomhed og skabe interaktion på mine profiler.

Nu er jeg fortrøstningsfuld og glæder mig til at komme i gang med det hele. Carina har i hvert fald givet mig den fulde værktøjskasse til at komme godt fra start. Jeg kan kun anbefale Carina og Let’s Consult.

Maria Hvid Larsen, indehaver

Brøderup Fitness

“Jeg har nu samarbejdet med Carina i en måneds tid, og sikke en forskel det har gjort for min forretning. Jeg har altid selv stået for min markedsføring, men måtte erkende at jeg ikke prioriterede det højt nok.

Det har Carina fået sat fuldstændig i system, og hun er kommet med inputs og ideer jeg slet ikke selv havde tænkt over. Min forretning er allerede i økonomisk vækst takket være hende. Kæmpe anbefaling herfra!.”

Lise Henriksen, ejer

Stejlepladsen, Karrebæksminde

”Carina fra Let’s Consult har også hjulpet med en strategi – og contentplan for Stejlepladsen. Et område i Karrebæksminde med street food, underholdning, aktiviteter og detail-boder. Målet var en fælles storytelling, hvorpå vi fik fortalt om alt det vi kan tilbyde vores gæster. Det levede Carina fuldt ud op til og vi kan kun anbefale Carina og Let’s Consult.”

Marineevent, ejer / udlejer af Stejlepladsen

GalGrafisk

“Jeg har arbejdet sammen med Carina i en årrække, hvor det oftest er på den måde at vi samarbejder omkring en kunde og et projekt. Carina er en super god projektleder, der har styr på tingene, kan bevare overblikket og få det bedste ud af enhver situation.

Jeg vil helt sikkert anbefale Carina, hvis nogle står og mangler en til at tage styringen på et kommende projekt.”

Lærke Galatius, indehaver af Galgrafisk

Næstved Turistforening

”Næstved Turistforening gør brug af Let’s Consult til flere konkrete marketing- og projektopgaver. Bl.a. står Carina for opgradering og vedligeholdelse af turistforeningen hjemmeside, sociale medier samt nyhedsbreve, hvor hun har stået for udformning, tekstudkast og udsendelse.

Derudover har Carina hjulpet med bl.a. turistguiden ift. korrekturer og overordnet styring. Grunden til vi anvender Carina er, at hun både er hurtig, effektiv og præcis i udførelsen af alle opgaverne. Det er simpelthen afgørende, at opgaverne løses korrekt og til tiden – og her kan vi altid stole på leverancerne.”

Næstved Turistforening

Maria Hvid Photography

“Jeg har samarbejdet med Carina af flere omgange i forbindelse med forskellige kunder og photoshoots. Carina har styr på sine ting, et godt overblik og har altid en klar plan over hvilke billeder hun ønsker – og hvordan hun forestiller sig dem ifb. med diverse kampagner. En sand projektleder.

Derudover er Carina sød og frisk og har en mega fed personlighed, så hun er super nem at arbejde sammen med. Jeg vil klart gøre det igen og giver Carina mine varmeste anbefalinger til dit næste projekt.”

Maria Hvid Larsen, indehaver