Tak for din tilmelding til webinaret.

Jeg glæder mig til at se dig fredag 8. juli kl. 10 på zoom.

 

 

Måske du også vil kunne få glæde af min planlægningsskabelon for 2022.

Din genvej til at få skabt et større overblik.

Som selvstændig står du ofte i den situation, at du skal opfinde alting selv. Hvad nu hvis du kunne skyde genvej og få adgang til en skabelon i et super simpelt Excel?

 For kun 99,- kr får du den skabelon jeg har brugt i mange år til at planlægge store som små kampagner både for mig selv og for mine kunder. Tag din Social medie planlægning til næste nuveau.

Min skabelon er til dig der savner mere overblik over dine online markedsføringsaktiviteter.

Ville det ikke være dejligt at spare en masse tid på at finde det helt rigtige planlægningsværktøj? Have alle dine aktiviteter samlet et sted, så du altid hurtigt og nemt kan bevare overblikket?

DET ER NETOP DET DU KAN MED MIN SKABELON!

Her vil du få et klassisk og nemt Excel ark hvor du plotter dine månedsplaner, ugeplaner og dagsplaner ind. Derudover er der også et ark hvor du kan plotte alle dine guldkorn og idéer ind løbende – så du altid har det ved hånden når du næste gang står overfor at planlægge en salgskampagne.

Det vigtigste arbejdsredskab du kan få, og i en super simpel og funktionel Excel skabelon, som du kan farvekoordinere så du hurtigt kan skabe dig et overblik. ALT det du har brug for, for at skabe din egen planlægning og contentplan for 2022, så du sikrer dig vækst, kontinuerlighed og ikke mindst overblik.

Social medie planlægning

Skabelonen er lavet som hjælp til dig, der står med de her udfordringer med din Social medie planlægning:

 ✔️  Du har brug for et overskueligt og simpelt planlægningsværktøj med alle årets dage og ikke et stort forkromet system (som sikkert koster dig penge hver eneste måned)

 ✔️  Du har brug for en visuel måde hurtigt at kunne overskue din plan, så du rent faktisk får brugt den og den ikke ender i gemmerne ligesom de mange andre planer ofte gør

 ✔️  Du orker ikke at gå i gang med selv at sætte det hele op – inden du får set dig om, kan det sagtens tage dig timer (som du kunne have brugt på dine kunder istedet?)

Med andre ord hjælper min skabelon dig hele vejen – fra månedsplan, ugeplan og dagsplan – til et sted du kan skrive alle dine guldkort og idéer ned – så de er lige til at smide ind i planlægningsværktøjet!