SoMe Service - Skal vi skalere din virksomhed sammen?

Du er soloselvstændig eller driver en mindre passionsdrevet virksomhed og har brug for hjælp til at opnå mere succes online?

Jeg hjælper dig med at planlægge og eksekvere din markedsføring, med min SoMe service ydelse, så du bliver synlig overfor lige netop dine drømmekunder! Hvis du mere er til at lære det hele selv, vil du måske finde mine online kurser interessante. Måske har du brug for at frigive noget tid i din virksomhed og simpelthen blot har brug for en ægte online handywoman til at hjælpe med din SoMe strategi.

Uanset hvad så tøv ikke med at kontakte mig. Og jeg vil gerne hjælpe dig!

Få 1:1 hjælp

Ingen virksomhed passer ned i den samme kasse og derfor er ingen gode markedsføringsstrategier – og vækstplaner 100% ens – derfor har jeg desværre heller ikke en færdig-smarte-pakkeløsning til dig. Til gengæld kan jeg garantere dig en skræddersyet plan, med min SoMe service der er tilpasset lige netop dig og din virksomhed!

Vi kommer derfor til at bruge en del tid i starten på at gennemgå dine ønsker og tanker for virksomheden, din forretning, din målgruppe og ikke mindst din nuværende markedsføringsstrategi. På den måde ved vi præcis hvor vi skal sætte ind for at løse dine problemstillinger hurtigt og effektivt og sikrer at der er et match mellem dig og mig.

Det kan være du skal bruge hjælp til en overordnet strategi – og vækstplan for din virksomhed? En konkret køreplan, som du kan følge trin-for-trin for at opnå størst succes online? Eller måske blot et par friske øjne der kigger på din nuværende strategi og hjælper dig med at komme med et par justeringer for at skabe bedre resultater.

 

Handy­woman med speciale i SoMe Service

Aka. din Virtuelle Assistent. Jeg hjælper dig kort og godt med at få mere tid i din virksomhed til lige netop det du er god til og brænder for – Resten kan du trygt overlade til mig!

Du har måske brug for hjælp til konkrete opgaver såsom vedligeholdelse af sociale medier og website – eller måske du blot har brug for lidt sparring i din virksomhed. Det kan også være at du har brug for en ekstern der kan tage teten og videreføre dine projekter og drømme fra A-Z.

Vi soloselvstændige har en dum tendens til at tro at vi kan gøre det hele selv, men det en stor misforståelse og på den måde kan du risikere ikke at få skabt den synlighed der skal til for at skaffe nye kunder og vækste din virksomhed online. Og det kan vi jo ikke have vel?

 

Learn it & Earn it

Du vil gerne lære at mestre kunsten selv, når du skal vækste din virksomhed online? Måske du er nyopstartet soloselvstændig?

Du brænder for det du har kastet dig ud i, og er dybt passioneret i din virksomhed. Den mest fantastiske følelse! Dit største ønske er bare at køre på og gøre alting selv. Ikke fordi du ikke er bevidst om at man ikke kan nå alting selv – men fordi det at sætte sig eget præg på sin helt egen virksomhed er så altafgørende – Og sikke en drivkraft det er!

Det kan også være du er ansat i en mindre virksomhed, som ønsker at du skal kunne håndtere opgaverne internt? Så er det jo bare med at gribe chancen og få en masse ekstra viden indenfor dit drømme-felt.

Jeg udvikler løbende en masse guidelines, online kurser og skabeloner til netop dig der ønsker at lære det hele selv og mestre kunsten at opnå stor succes online!

 

Få mest muligt ud af dit marketing-budget 

Alle cases er forskellige, og mulighederne indenfor online markedsføring er utallige. Derfor kan det meget hurtigt for de fleste virke uoverskueligt, hvilke kanaler og strategier man som virksomhed skal bruge for at opnå den største succes online med gode resultater.

Sammen finder vi den rette løsning for lige netop dig og din virksomhed. Jeg kan være den marketingkonsulent, du ikke har internt, eller jeg kan være tovholder på konkrete opgaver af både større og mindre varighed. Mulighederne er mange, men du har mit ord på, at jeg uanset hvad kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit marketingbudget.

Hvad giver en afklarende samtale med mig?

SoMe Service

Et overblik

Hvad har du brug for, hvis du skal opnå større succes online og få flere tilfredse kunder/gæster.

En vurdering

Fra mig til dig – af hvordan og hvor jeg kan hjælpe dig og om du og jeg er det rette match.

En samtale

I ro og mag, hvor vi sammen har tid til at se på dine udfordringer eller ønsker.

Et overblik

Hvad har du brug for, hvis du skal opnå større succes online og få flere tilfredse kunder/gæster.

En samtale

I ro og mag, hvor vi sammen har tid til at se på dine udfordringer eller ønsker.

En vurdering

Fra mig til dig – af hvordan og hvor jeg kan hjælpe dig og om du og jeg er det rette match.