Content plan – Vil du have succes på dine

sociale medier?

Gå fra tilfældig, ineffektiv hovsa-markedsføring til forudsigelig og effektiv promovering af dit brand og din virksomhed med en strategi og content plan.

Du bruger ualmindelig meget tid på dine sociale medier og det dræner dig for energi og fjerner fokus fra det du bedst til og måske det der i sidste ende gavner din virksomhed bedst på bundlinjen?

Skal du virkelig bruge 2-3 timer på et opslag? Nej selvfølgelig ikke.  Svaret er meget mere lige til – du har brug for en strategi – og en contentplan, så du kan vinke farvel til hovsa-markedsføringen.

Vækst på sociale medier kan være tricky business – især hvis du ikke ved hvordan du skal gribe det an. Det er ok og altså helt normalt – dog ikke så tilfredsstillende vel?

 

En ting er at man skal have udarbejdet en strategi – og content plan – en anden er at man skal følge den, og det er ofte der det kan virke uoverskueligt;

 

Måske du kan nikke genkendende til disse udsagn:

 

 ✔️ Du laver daglige opslag og stories, men der sker absolut ingenting

 ✔️   Du glemmer dine egne sociale medier og derfor bliver det altid spontane (måske endda desperate) opslag, hvor der ikke er tænkt så meget over indholdet

 ✔️ Du bruger snildt 2-3 timer på dine opslag uden den store respons

 ✔️  Du mangler et overblik over din markedsføring

No worries! Løsningen til dig der kan nikke genkendende til bare ét af ovenstående udsagn, er nemlig en strategi – og contentplan frem for de evige “hovsa-markedsførings-løsninger”.

Vil du have succes på sociale medier?

.. Så skal du være sikker på at du stiller de rette spørgsmål!

 

✔️ En plan – Hvad er din niche? Hvad gør andre med samme niche ikke? Hvordan vil du skille dig ud?

✔️ Brand – Hvordan vil du præsentere dig? Hvilke følelser skal dit brand vække? Hvilken tone of voice?

✔️ Create – Hvad har din drømmekunde behov for? Hvilke problemer har de? Hvordan kan du hjælpe dem?

✔️ Find dem – Hvor er dine ideelle kunder? Hvem følger de allerede? Hvad søger de efter og hvilke hashtags bruger de?

✔️ Pas dem – Hvordan vi du pleje dine følgere? Hvor ofte vil du interagere? Hvordan sikrer du de bliver?

Content plan

Alle disse spørgsmål og mere til tager vi sammen en snak omkring, inden jeg vil gå i krig med arbejdet og udarbejder en skræddersyet strategi – og content plan til dig og din virksomhed – så det endelig er slut med ”hovsa-markedsføring”.

 

Jamen hvordan foregår det – vil det tage en masse af min tid?

Nej slet ikke. Det lover jeg dig.

1. Vi starter ud med et opstartsmøde på ca. en times tid hvor vi taler en masse om din virksomhed, dine mål, ønsker for content etc.

2. Du modtager en skræddersyet workbook der er udarbejdet af mig for at hjælpe dig med forståelsen for virksomheden, markedet og konkurrencesituationen – hvorpå vi kan skabe det bedste indhold til lige netop din virksomhed – lige til at gå i krig med!

3. Hvis du har behov for det tager vi herefter et møde á ca. 30-60 min. varighed hvor vi sammen gennemgår planen og evt. spørgsmål du har.

 

Bemærk at du når du foretager købet på en af CTA-knapperne med det samme booker tiden til vores første samtale.

Helt konkret for du en skræddersyet strategi – og contentplan, så du er klar til at vinke farvel til hovsa-markedsføring;

Content plan

✔️ Dine målsætninger, KPIér og dit strategiske approach

✔️ Dit målgruppevalg samt din konkurrentsituation – I krig, kærlighed og business gælder alle kneb, og det er afgørende, at du orienterer dig om, hvad dine konkurrenter gør – og ikke gør

✔️ En content-SWOT – Hvordan performer vores nuværende indhold? Hvad er vores styrker, og hvor er der plads til forbedringer? 

✔️ En definition af dine contentpillars – Et overblik over hvilke indholdstyper – og formater der skal arbejdes med i de forskellige faser.

✔️ Situationen, behovsafdækning og indhold på kunderejsen

✔️ Forslag til call to actions og hashtags

✔️ 10-15 konkrete contentidéer til din branche

Husk at Rom ikke blev bygget på én dag, og det samme gør sig gældende for et content- univers med sprøde indlæg, tonsvis af gode kampagner og en stor bunke opslag til sociale medier.. Men man skal starte et sted – og det med en plan!

Har du brug for hjælp til en skræddersyet strategi – og contentplan, sparring omkring dine sociale medier og lige nu får du mit unikke planlægningsværktøj med i pakken til en værdi á 99,-, der vil gøre dig langt mere effektiv i din hverdag!

Bemærk at du når du foretager købet på en af CTA-knapperne med det samme booker tiden til vores første samtale.